EROL MARKETİNG- evden ek iş

EROL MARKETİNG- evden ek iş
Evinizden Kariyer Yapma Fırsatı

1 Mart 2010 Pazartesi

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Cam Yüzeylerdeki Yapışkanlar Nasıl Çıkartılır?

Posted: 01 Mar 2010 05:00 AM PST

Cam yüzeylerde çıkmamakta direnen bir bant izi ya da çocuğunuzun rastgele yapıştırdığı bir çıkartma sizi epey uğraştırabilir. Ancak bunu izleri ve yapışkanları çıkartmanın kolay bir yolu var.

Neye İhtiyacınız Var?
Peçete
su

Yapışkanı çıkarmak için bir peçeteyi ıslatarak komple çıkartmanın ya da bantın üzerini kapatın. 20 dakika kadar bekledikten sonra peçeteyi alın ve çıkartmanın bir kenarından tutarak kaldırın. Kolayca çıktığını göreceksiniz.
Eğer çıkmamakta direniyorsa, çıkartmanın ya da bantın üzerine cama zarar veremeyecek şekilde bir kaç çizik atın ve bu şekilde tekrar ıslak peçeteyle bekletin. Duvardaki ya da başka bir eşyanızdaki bir stickerı çıkartmak için farklı yöntemler de uygulayabilirsiniz:

Stickerlar Yüzeylerden Nasıl Çıkarılır?

Nasıl Yapılır?, ,

Nasıl Yapılır?

Stickerlar Yüzeylerden Nasıl Çıkartılır?

Posted: 01 Mar 2010 04:40 AM PST

Evinizde herhangi bir eşyaya yapıştırdığınız stickerları hiçbir kimyasal kullanmadan olduğu yerden çıkartmanız mümkün.  Bunun için ihtiyacınız olan tek şey bir saç kurutma makinesi.  Saç kurutma makinesi ile yüzeye uyguladığınız sıcak hava, stickerın yapıştırıcısının yüzeyden kolaylıkla ayrılmasını ve yüzeyin kolay temizlenmesini sağlayacaktır.

Neye ihtiyacınız var?

Saç kurutma makinesi

Nasıl Yapılır?

1) Saç kurutma makinenizi en yüksek ayarda çalıştırın ve yüzeyden çıkarmak istediğiniz sticker'ın üzerine tutun. Eğer cam bir yüzeyde çalışıyorsanız farklı bir yöntem uygulamanız gerekebilir.

Cam Yüzeylerdeki Yapışkanlar Nasıl Çıkartılır?

2) 45 saniye sıcak hava uyguladıktan sonra sticker'ınızın bir köşesinden tutup yüzeyden kolaylıkla ayrılıp ayrılmadığını kontrol edin. Yüzeyden kolaylıkla ayrılmıyorsa, 45 saniye daha sıcak hava uygulayın.

sticker2 Stickerlar Yüzeylerden Nasıl Çıkartılır?

3) Sticker'ınızı çıkartın. Büyük sticker'ları bölüm bölüm çıkartmanız gerekebilir. Büyük boy stickerları çıkartırken kolaylıkla yüzeyden ayrılan bölümü çıkarttıktan sonra geri kalanına saç kurutma makinenizle yeniden sıcak hava tutun ve aynı işlemleri tekrarlayın.

4) Gerekiyorsa yapıştırıcı kalıntılarını nemli bir bezle temizleyin.

Nasıl Yapılır?, ,

Nasıl Yapılır?

Lahana Çorbası Nasıl Yapılır?

Posted: 01 Mar 2010 03:29 AM PST

Son yıllarda faydaları keşfedildikçe sofralarımıza daha çok girmeye başladı lahana. Özellikle de şu meşhur lahana diyeti sayesinde bayanların vazgeçilmezi haline geldi. Lahanayı güzel bir tat haline getirmek istiyorsanız lahana çorbası tam size göre.

Malzemeler:
1 adet orta boy beyaz lahana
1 adet yumurta sarısı
1 orta boy soğan
1 su bardağı süt
1/2 çay bardağı sıvıyağ
2 çorba kaşığı un
4 su bardağı su
Tuz, nane, pul biber

lahana çorbası Lahana Çorbası Nasıl Yapılır?

Lahana yaprakları ve soğanı ince ince yemeklik olarak doğrayalım. Tencereye sıvı yağı koyup soğan ve lahanayı yumuşayana kadar karıştırarak pişirelim. Ardından unu ekleyip 2 dakika kadar karıştıralım ve üzerine yavaş yavaş suyu da ilave edip kaynamasını bekleyelim. Bu arada süt ve yumurta sarısını birlikte çırpalım ve kaynayan çorbamızdan bir kepçe ilave ederek terbiyemizi çorbaya yavaş yavaş dökelim. Çorbanızın tanesiz olmasını isterseniz blenderdan geçirebilirsiniz. Tuzunu ayarladıktan sonra, dilerseniz nane ve pul biber ekleyerek servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.

Nasıl Yapılır?, , , ,

Nasıl Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder