Nasil Yapilir? Nedir? |
Kaşarlı Ve Mantarlı Tavuk Sarma Posted: 03 Mar 2010 01:23 AM PST Kaşarlı ve mantarlı tavuk sarmanın tarifini abimden aldım, çok da beğendim. Bu kadar yetenekli olduğunu bilmiyordum açıkçası, harika bir lezzeti var. Malzemeler: 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri 1 kase mısır unu 1 orta boy soğan 1 demet maydanoz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kırmızıbiber 2 adet taze biber 4 adet tavuk göğsü 10 adet mantar Kızartmak için sıvı yağ Soğan, mantar ve biberleri ince ince kıyarak tavada hafif ateşte kısa bir süre kavurun. Hazırlamış olduğunuz içe kaşar peyniri, kıyılmış maydanoz, karabiber ve kırmızı biberi karıştırın. Tavuk göğüslerini ortadan ikiye kesin. Kestiğiniz parçaları da ortalarından ikiye keserek ince bir hale gelinceye kadar dövün. Elde ettiğiniz tavuk göğüslerini tuz ile tatlandırdıktan sonra hazırlanan harcı içlerine doldurarak sarın. Açılmamaları için kürdan saplayın. Sardığınız tavukları mısır ununa batırıp yağda kızartın. Dilerseniz ruloları dilimleyerek servis edebilirsiniz. Nasıl Yapılır? |
You are subscribed to email updates from Nasıl Yapılır? Nedir? To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder