EROL MARKETİNG- evden ek iş

EROL MARKETİNG- evden ek iş
Evinizden Kariyer Yapma Fırsatı

13 Mart 2010 Cumartesi

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Ücretsiz Wifi Hizmeti Veren Mekanlara Ulaşın

Posted: 12 Mar 2010 09:53 PM PST

kablosuz internet

Ücretsiz kablosuz internet hizmeti olan mekanlara ulaşabileceğiniz wifinerede.com yayın hayatına başladı.

wifinerede.com Türkiyenin Wifi Veritabanı

Wifi hizmeti veren kafe, restaurant ve barların il ve ilçeye göre listelendiği wifinerede.com, ayrıca kullanıcılara yorum yapma olanağı vermesi sebebiyle bu mekanların verdiği hizmet hakkında bilgi sahibi olmanızı da sağlıyor. Kafe, bar ve restaurantların unutulmaması gereken özelliklerini sıralayan "Unutma" özelliğiyle dikkat çeken wifinerede.com'da şuan 8 şehir için arama yapılabiliyor, çok yakında diğer şehirlerdeki ücretsiz wifi noktalarını da inceleyebilecekmiş.

logo Ücretsiz Wifi Hizmeti Veren Mekanlara Ulaşın

Evinizden, işyerinizden uzaktaysanız ya da öğle yemeğinde hem istediğiniz yiyeceği bulup hem de internete girmek istiyorsanız aradığınız yeri bulacağınız tek adres artık sarı rehberler değil. wifinerede.com çevrimiçi yaşantınızı devam ettirebilmeniz için, ücretsiz kablosuz internet hizmeti veren kafe, bar, restaurant ve açık hava alanlarını bulabilmenize yardımcı olan bir servistir. Yoğun geçen bir iş gününün ardından arkadaşlarınızla buluşup hem sohbet edebileceğiniz hem de bu arada internete bağlanabileceğiniz mekanları sizin için listeler. Bu sayede nereye gideceğinizi düşünmekten kurtulursunuz.

Kafeler: Çayınızı ya da kahvenizi alıp bilgisayarınızı açın ve internette sörfün tadını çıkarın.
Barlar: Sevdiğiniz grubu dinlerken sizinle gelmeyen arkadaşlarınıza neler kaçırdıklarını internete bağlanıp hemen aktarabilirsiniz.
Restaurantlar: Mutfakta istediğiniz yiyecek hazırlanırken siz de bu arada maillerinizi kontrol edebilirsiniz.

wifinerede.com Nasıl Çalışır?

Öncelikle bulunduğunuz şehiri, ardından semti seçin ve listenen kafe, bar, restaurant seçeneklerinden dilediğinizi seçin. Adresini öğrenin, gerekirse haritadan bakın ya da arayıp rezervasyonunuzu yaptırın. Sonra da seçtiğiniz mekana gidip kablosuz internetin tadını çıkarın.

Nasıl Yapılır?, , ,

Nasıl Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder