EROL MARKETİNG- evden ek iş

EROL MARKETİNG- evden ek iş
Evinizden Kariyer Yapma Fırsatı

27 Şubat 2010 Cumartesi

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Yaratıcı Ve Şık Bir Masa Düzenlemesi Nasıl Yapılır?

Posted: 27 Feb 2010 03:45 AM PST

masa düzenlemesi4 Yaratıcı Ve Şık Bir Masa Düzenlemesi Nasıl Yapılır?

Akşam yemeği daveti verirken, yemek masalarımızı süslemek için genellikle çiçek ya da mumları tercih ederiz. Farklı bir seçenek denemek isteyenler için ise ilginç bir önerimiz var. Evinizdeki herhangi bir objeyi masanızı süslemek için kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken birkaç nokta dışında nasıl bir dekorasyon yapacağınız tamamen sizin yaratıcılığınıza, tercihlerinize ve konuklarınızın beğenisine kalmış.

Nelere ihtiyacınız var?

İsteğinize göre antika cam bardaklar, şamdanlar, değişik tuzluk takımları, kutular, deniz kabuğu ya da taş koleksiyonları veya masanızda yer vermek istediğiniz herhangi bir objeyi kullanabilirsiniz.

masa düzenlemesi3 Yaratıcı Ve Şık Bir Masa Düzenlemesi Nasıl Yapılır?

Nasıl Yapılır?

1) Masanızı düzenlerken öncelikle –eğer kullanacaksanız- masa örtüsünü serin ve ardından yemek masanızda yer vereceğiniz tabak, çatal, bıçak ve bardakları yerleştirin. Böylelikle masanızı süsleyeceğiniz objeleri nereye yerleştirmeniz gerektiği hakkında daha kolay karar verebilirsiniz.

2) Objeleri yerleştirmeye başlarken büyük ve ağır olanları masanızın merkezine yerleştirin. Küçük objeleri ise masanızın çevresine yayabilirsiniz. Ayrıca, objeleri masaya yerleştirirken; renkleri ve büyüklükleri açısından sınıflandırarak, yerleşiminde simetrik ya da asimetrik bir denge yaratmaya özen gösterin.

masa düzenlemesi2 Yaratıcı Ve Şık Bir Masa Düzenlemesi Nasıl Yapılır?

3) Düzenlemeyi yaptıktan sonra birkaç adım geri gidin ve farklı açılardan masanızın nasıl göründüğünü inceleyin. Ardından sandalyelere oturup, konukların birbirini görebileceği ve ihtiyaç duydukları her şeye rahatlıkla ulaşabilecekleri bir yerleşim planladığınızdan emin olun.

4) Yeniliklere açık olun. Örneğin üniversiteden arkadaşlarınız için vereceğiniz bir davette, öğretiminiz sırasında zihninizde yer etmiş kitaplara masanızda yer vererek konuklarınıza hoş bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Ciltsiz kitaplar göze daha hoş görünecektir. Kitaplarınıza kıyamıyorsanız, sahaflardan edineceğiniz birkaç kitap da işinizi görecektir. Bu tarz bir masa dekorasyonunda Amerikan servisleri yerine gazete kağıdı kullanarak öğrencilik anılarınızı da anımsayabilir; masanızda bir kalemliğin içine yerleştirdiğiniz kalemlere bile yer verebilirsiniz.

Nasıl Yapılır?, , , ,

Nasıl Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder