EROL MARKETİNG- evden ek iş

EROL MARKETİNG- evden ek iş
Evinizden Kariyer Yapma Fırsatı

19 Şubat 2010 Cuma

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Acılı ve Kekikli Zeytinyağlı Sos

Posted: 19 Feb 2010 03:38 AM PST

Yine bir sos tarifi paylaşmak istedim sizlere bugün. Makarnalarda ve salatalarda kullanabileceğiniz, hem hafif, hem sağlıklı hem de lezzetli bir sos.

Malzemeler:
2 yemek kaşığı kekik
1 yemek kaşığı acı pul biber
1 yemek kaşığı kapari
1 yemek kaşığı biberiye
1 adet taze kırmızı biber
1 diş sarımsak
1 – 2 su bardağı zeytinyağı
1 fiske tuz

acılı zeytinyağlı sos Acılı ve Kekikli Zeytinyağlı Sos

Acı pul biber ve kapariyi bir tavada 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile hafifçe kavurun ve karıştırmak için cam bir kaba alın. Üzerine kekik (tercihen taze kekik), biberiye, tuz, küçük küçük doğranmış kırmızı biber ve sarımsağı, son olarak da zeytinyağını ilave edip güzelce karıştırın. Kullandıktan sonra kalanını kavanoza koyup buzdolabına kaldırın.
Afiyet olsun.

Nasıl Yapılır?, , , , , ,

Nasıl Yapılır?

En uygun oteli nasıl bulabilirim?

Posted: 18 Feb 2010 09:00 AM PST

Güzel havaların yaklaşması ile birlikte herkes tatil yapmak istediği yeri seçmeye ve uçak bileti almaya başladı. Türkiye dışında tatil yapmak için elverişli olan ülkeler İspanya, Yunanistan, Mısır , Hırvatistan ve Tunus hakkında ayrıntılı otel listelerine ulaşabileceğiz bir servisten bahsetmek istiyoruz. Sealight Resort Kuşadası, Dana Beach Resort, Royal Wings gibi lüks otellerin de bulunduğu bu sitede oteller hakkında tüm bilgilere ulaşabilir, fotoğraflarına göz atabilir, daha önce tatilini orada yapmış kişilerin deneyimlerini dinleyebilir ve uçak fiyatlarına bakabilirsiniz. Bu otel karşılaştırma sitesi tatil öncesi mutlaka bir göz atılması gereken güzel ve önemli bir site.

Nasıl Yapılır?, ,

Nasıl Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder