EROL MARKETİNG- evden ek iş

EROL MARKETİNG- evden ek iş
Evinizden Kariyer Yapma Fırsatı

13 Ağustos 2010 Cuma

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

İftar Menüsü

Posted: 13 Aug 2010 05:41 AM PDT

Her zaman akşama ne yemek yapacağımızı düşünsek de, Ramazan ayı geldiğinde bu düşünce 2 katına çıkar. İftarda hem sağlıklı, hem de birbirinden leziz yemekler yaratmak için daha fazla uğraşırız. İftar sofralarının eksiksiz olması adettendir. Elimizden geldiğince çorbadan tatlıya kadar tüm yemekleri hazırlamaya çalışırız.
Akrabalarımız, komşularımızı iftar yemeğine davet eder ve bu ayda topluca yemek keyfini sonuna kadar çıkarırız. Ben de size bu uğraşınızda yardımcı olabilmek için ramazan menüleri hazırlamaya karar verdim. Her gün yeni bir menüye yer vererek size yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Umarım iftarda ne pişirsem sorusuna sizin için güzel cevaplar bulabiliriz. Ağız tadınızın hiç eksilmeyeceği bir Ramazan ayı dilerim.

iftar menüsü İftar Menüsü

Ramazan ayında özellikle iftar yemeğinde porsiyonlarınızı küçük tutmaya çok dikkat edin. Özellikle bu yıl çok uzun saatler süresince susuz ve besinsiz kalan bünyemiz birden aşırı yemekle karşılaşınca sarsılabilir. Mide rahatsızlıkları yaşayabiliriz. Her ne kadar leziz iftar sofralarına karşı koymak zor olsa da, azar azar yemek en güzeli. Bir de sahurda alacağınız su miktarına çok dikkat etmelisiniz.
Afiyet olsun.

Nasıl Yapılır?, , , , , , , , , , ,

Nasıl Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder