EROL MARKETİNG- evden ek iş

EROL MARKETİNG- evden ek iş
Evinizden Kariyer Yapma Fırsatı

4 Ağustos 2010 Çarşamba

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Kaymaklı Güllaç Nasıl Yapılır?

Posted: 04 Aug 2010 06:19 AM PDT

Aslında her zaman yiyebileceğimiz bir tatlı olmasına rağmen sırf adettendir diye ramazanı beklememiz saçma olsa da ben güllaç hastasıyımdır. Yine ramazan geliyor ve midemde güllacın yeri hazır bekliyorum.

kaymaklı güllaç Kaymaklı Güllaç Nasıl Yapılır?

Malzemeler
200 gr.
10 adet güllaç yaprağı
4 bardak süt
2 bardak toz şeker
1,5 kahve fincanı gül suyu
Tanelenmiş

Kaynamış süte toz şekeri ilave edip, şeker eriyene kadar karıştırın. Süt iyice soğuyunca, bunu derince bir tepsiye dökün. 10 adet güllaç yaprağını teker teker süte batırıp yumuşatın. Yumuşayınca, tepsiden alıp dört ucunu üste koyarak, iki kat yapın. Ortasına koyup kenarlarını kaymağın üzerine bohça kapatır gibi kapatın. Bütün güllaçları böylece kaymaklayıp, büyük bir tabağa dizin. Kıvrılan tarafları alta gelecek şekilde yerleştirin. Sonra kalan şekerli sütü üzerine döküp, sütü çekmesi için bir kenara bırakın. Sütünü iyice çekince üzerini taneleri, ceviz ya da antep fıstığı ile süslemeyi unutmayın. Afiyet olsun.
yerine çekilmiş ceviz veya badem kullanarak aynı yöntemle güllaç hazırlayabilirsiniz.

Nasıl Yapılır?, , , , , , , ,

Nasıl Yapılır?

Fırında Beşamel Soslu Makarna

Posted: 04 Aug 2010 03:21 AM PDT

Bu akşamın menüsünde fırında makarna var, beşamel sosla kıvam ve lezzet vereceğimiz fırında makarnanın yapılışı ise gayet basit.

fırın makarna Fırında Beşamel Soslu Makarna

Malzemeler
1/2 paket fırın makarna
2 su bardağı kaşar peyniri rendesi
3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
tuz
sıcak su

Beşamel sosun malzemeleri

2 su bardağı süt
2 kaşık margarin
2 kaşık un

Makarnaları 2 -3 parçaya bölün ve 5 bardak kadar sıcak suyla haşlayın. Haşlama esnasında yapışmaması için tencereye sıvı yağ ilave edin. Çok yumuşamaması için maksimum 10 dakika kadar haşladıktan sonra soğuk sudan geçirip, süzün. Makarnalar haşlanırken beşamel sosu yapabilirsiniz.

Beşamel Sosun Yapılışı

fırın makarna1 Fırında Beşamel Soslu Makarna

Cam fırın tepsinize makarnayı koyun, üzerine 1 bardak kaşar rendesini ve beşamel sosu ekleyerek biraz karıştırın. Kalan kaşar peynirini de en üste serperek 200 derece fırında yaklaşık 15 dakika süreyle, yani makarnanızın üzeri kızarana kadar pişirin.
Afiyet olsun.

Nasıl Yapılır?, , , , , ,

Nasıl Yapılır?

Zarf Nasıl Yapılır?

Posted: 03 Aug 2010 07:26 AM PDT

İletişim imkanlarının artması ve e-postaların yaygınlaşması ile birlikte çoğumuzun kutusunu fatura zarflarından başka zarf doldurmuyor pek. Çeşitli iletişim imkanlarını kullanarak devamlı irtibat halinde olsak da; bir yandan da mektuplaşarak iletişimi sürdürdüğüm birkaç arkadaşım var. Bu kimselere gönderirken zarfını da kendim hazırlayarak, onların hatırında kalacak hoş bir anı bırakıyorum. Siz de birkaç kolay adımda kendi zarfınızı yapabilirsiniz.

zarf1 Zarf Nasıl Yapılır?

Malzemeler:

Makas
Cetvel
Yapıştırıcı

Nasıl Yapılır?

1- Zarf yapımı için kullanacağınız ya da kartonu cetvel ile ölçerek aşağıda verilmiş olan ebatlara uygun bir biçimde kesin.

zarf yapimi Zarf Nasıl Yapılır?

2- Kestiğiniz kağıdın uçlarını makas ya da maket bıçağı yardımıyla yuvaklaklaştırın.

3- Kağıdın 9.2 x 2.5cm’lik kulakçıklarını içe doğru kıvırın.

4- Ardından 14.3 x 7cm’lik kısmı içe doğru katladığınız kulakçıkların üzerine kapatın ve kuvvetli bir zamk ile yapıştırın.

zarf nasil yapilir Zarf Nasıl Yapılır?

5- Son olarak zarfınızı kapatacağınız zaman da 14.3 x 5.1cm’lik kısmı zarfınızın üzerine yapıştırmanız yeterli.

Nasıl Yapılır?, , , , , , , , ,

Nasıl Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder