EROL MARKETİNG- evden ek iş

EROL MARKETİNG- evden ek iş
Evinizden Kariyer Yapma Fırsatı

2 Ağustos 2010 Pazartesi

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Mobilya Yerleşim Planı Nasıl Hazırlanır?

Posted: 02 Aug 2010 06:40 AM PDT

Taşınma esnasında, eşyalarınıza en uygun yeri belirlemek için çoğu zaman birkaç deneme yapmanız gerekebilir. Aklınızdaki planı odanıza uygulamak için eşyalarınızı taşımanız ise hem yorucu hem de vakit alan zahmetli bir iştir. Odanızın ve eşyalarınızın krokisini çizerek hazırlayabileceğiniz yerleşim planı ise sizi tüm bu zahmetlerden kurtaracaktır.

mobilya yerlesim plani Mobilya Yerleşim Planı Nasıl Hazırlanır?

Malzemeler:

Makas
Cetvel
Mezura
Kalem

Nasıl Yapılır?

1- Eşyalarınızı taşımadan; yerleşim düzenini oluşturmanızı sağlamanızı amaçlayan bu planı oluşturmak için öncelikle odanızın ölçülerini alıp krokisini çizin. Bu aşamada pencerelerin, kapıların, varsa kolonların, kalorifer peteklerinin ölçülerini de not alın. Ardından belirli bir ölçek kullanarak odanızın şemasını kağıda aktarın. Örneğin iki metreye bir metre ölçülerinde bir odanın şemasını, 20cm x 10cm ölçülerinde kağıda aktarabilirsiniz.

oda krokisi Mobilya Yerleşim Planı Nasıl Hazırlanır?

2- Ardından eşyalarınızın da ölçülerini alın ve odanızın krokisinin çiziminde kullandığınız ölçeği kullanarak çizin. Örneğin 50x50cm boyutlarındaki bir sehpayı 5x5cm olarak kağıda aktarabilirsiniz.

3- Eşyalarınızın şemalarını kesip, isimlerini üzerine not aldıktan sonra, odanızın krokisi üzerine yerleştirip sizin için en uygun olan yerleşimde karar kılabilirsiniz.

mobilya plani Mobilya Yerleşim Planı Nasıl Hazırlanır?

Nasıl Yapılır?, , , , , , , ,

Nasıl Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder