Nasil Yapilir? Nedir? |
Posted: 09 Aug 2010 06:35 AM PDT Naneli bezelye salata olarak ya da et yemeklerinin yanında garnitür olarak servis edebileceğiniz bir lezzet. Yapımı oldukça basit, dilerseniz misafirleriniz için önceden hazırlayıp buzdolabında da birkaç gün saklayabilirsiniz. Tencereye iki su bardağı ile su koyun, yarım demet nanenin yarısını da ekleyip tuz da ekerek kaynatın. Su kaynayınca bezelyeleri atın. Haşlanan bezelyeleri süzgeç ile bir başka kaba alın. Üzerine tereyağı veya margarin parçalarını atıp geri kalan kıyılmış nane ile bir iki karıştırarak sote edin. Sıcak olarak ve isterseniz sade, isterseniz karamelize edlilmiş soğan ile karıştırarak servis edebilirsiniz. Nasıl Yapılır? |
You are subscribed to email updates from Nasıl Yapılır? Nedir? To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder