EROL MARKETİNG- evden ek iş

EROL MARKETİNG- evden ek iş
Evinizden Kariyer Yapma Fırsatı

8 Haziran 2010 Salı

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Tavuk Suyuna Çorba Nasıl Yapılır?

Posted: 08 Jun 2010 03:22 AM PDT

Hastaları bile iyileştirebilecek güce sahip tek çorba bence tavuk suyuna çorbadır. Hele şehriyeli olarak yapıldıysa çokta güzel olur.

tavuksuyunaçorba Tavuk Suyuna Çorba Nasıl Yapılır?

Malzemeler
6-7 bardak su
2 adet kemikli tavuk göğsü
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı tereyağı ya da sıvıyağ
1 çay bardağı tel şehriye
1 yumurtanın sarısı
1 limonun suyu
tuz

tavuksuyunaçorba1 Tavuk Suyuna Çorba Nasıl Yapılır?

Tavuk eti iyice yıkandıktan sonra su ilave edilerek haşlanır. Haşlanan tavuk etleri kemiklerinden ayırılıp didiklenir ve bir kaba konur. Çorba tenceresinde tereyağ ile un kavrulur ve topaklanmaması için bir yandan karıştırmaya devam ederken tavuk suyu ilave edilir. Üzerine şehriye, tavuk eti ve tuz da eklenip ara sıra karıştırarak pişirmeye bırakılır. Bu arada bir kapta yumurtanın sarısı ve limon suyu iyice çırpılarak terbiye hazırlanır. Kaynayan çorbadan 1 kepçe alıp biraz soğutarak terbiyeye ilave edilir. Bu sırada yumurtanın sıcak çorba yüzünden pişmemesi için karıştırmak gerekir. Daha sonra terbiye yavaş yavaş çorbaya ilave edilir. Yine önemli nokta çorbayı karıştırmaya devam etmeniz gerektiğidir. Terbiye de usulüne uygun şekilde eklendikten sonra bir taşım daha kaynatılan çorbanız servise hazırdır. Dilerseniz maydanoz, kekik ya da nane ile süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.

Nasıl Yapılır?, , , , , ,

Nasıl Yapılır?

Burcu Esmersoy Ne Giyiyor?

Posted: 08 Jun 2010 02:49 AM PDT

Ünlü spiker Burcu Esmersoy’un gardrobu kısa bir süreliğine Markafoni’de satışta! Burcu Esmersoy’un tercih ettiği markalardan en sevdiği ürünler, kendi mankenliği eşliğinde sitede satışa sunulmuş. Ürünlere sahip olabilmeniz için siteye davetiye yoluyla üye olmalısınız.

Markafoni Davetiyesi Alın

burcuesmersoy Burcu Esmersoy Ne Giyiyor?

Nasıl Yapılır?, , , , ,

Nasıl Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder