EROL MARKETİNG- evden ek iş

EROL MARKETİNG- evden ek iş
Evinizden Kariyer Yapma Fırsatı

5 Haziran 2010 Cumartesi

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Babalar Günü Hediyeleri

Posted: 05 Jun 2010 05:49 AM PDT

Babalar Günü’ne az kaldı, Haziran ayının 3. pazarı olan 20 Haziran 2010 bu senenin Babalar Günü. Biz her ne kadar bir gün değil her gün mantığıyla hareket etmeyi sevsek de, sadece özel günlerde değil daima babalarımızı mutlu etmemiz gerektiğini, babamızı bir hediyeyle değil bir öpücükle mutlu etmeyi düşünsek de yine de hediye arayışında olanlar vardır. Hediye arayışında olanlar için Markafoni’de Kiğılı’nın indirimli ürünleri var. Bu haftasonu ve ilerleyen günlerde siteye üye olup indirimden faydalanabilirsiniz. Üye olmanız için de davetiye talebinde bulunmanız gerekiyor. Aşağıdaki linkten davetiyenizi alıp üyeliğinizi tamamlayabilir ve avantajlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Markafoni Davetiyesi Alın

kiğılı t shirt Babalar Günü Hediyeleri

Sadece üye olunca faydalanabileceğiniz indirim kapsamında bir çok t-shirt modeli 18,90 TL’den başlayarak satışa sunulmuş.

kiğılı Babalar Günü Hediyeleri

Dilerseniz bu şekilde kombinasyonlar da yaratabilirsiniz.
Gömlek : 43,90 TL
Pantolon:28, 90 – 48, 90 TL

adidas men Babalar Günü Hediyeleri

Dilerseniz Adidas’ın Duş Jeli ve After Shave ürünlerinden setler hazırlayabilirsiniz. Bu haftasonu indirimli olan ürünlerin fiyatları 6, 90 TL’den başlıyor.
Tabi ki annelerimizi unutmadık, onlar için de bir çok ürün bulabileceğiniz sitede, alışverişinizi % 50′ye varan indirimlerle tamamlayabilirsiniz.

adidas women Babalar Günü Hediyeleri

Roll On Deodorant : 3,90 TL
Banyo Sütü : 3,90 TL

Nasıl Yapılır?, , , , , , , , ,

Nasıl Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder