Nasil Yapilir? Nedir? |
Mantarlı Tavuk Sote Nasıl Yapılır? Posted: 20 May 2010 03:01 AM PDT Mantarlı yemekleri çok sonradan keşfetmiş bir insan olarak pişirmesinden ve yemesinden büyük zevk aldığım bir yemek. Bir de süsleyip güzel bir sunum yaptığınız zaman demeyin keyfinize.. Malzemeler: - 500 gr tavuk göğsü - 300 gr mantar - 1 adet orta boy soğan - 2 adet kırmızı biber - 2 adet yeşil biber - 2 adet domates - tuz, karabiber ve pul biber Yapılışı: İnce ince doğradığımız soğanı, yeşil ve kırmızı biberi ocakta 2-3 dakika çevirelim. Akan suyun altında iyice temizlediğimiz mantarları ince dilimler halinde keselim. Tavuklarımızı da küp küp doğrayalım. Daha sonra mantarları ve tavuklarımızı ateşteki soğanla biberlerin üzerine ilave edelim. Mantarlar suyunu bırakıp tekrar çekene kadar orta ateşte pişirelim. En son domatesleri küp küp doğrayıp yemeğimize ilave edip tuz, karabiber ve pul biberini ekledikten sonra kapağını kapatıp biraz daha pişmeye bırakalım. Afiyet olsun.. Nasıl Yapılır?mantar, mantarlı tavuk, mantarlı tavuk sote nasıl yapılır?, sote, tavuk, tavuk soteNasıl Yapılır? |
You are subscribed to email updates from Nasıl Yapılır? Nedir? To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder