Nasil Yapilir? Nedir? |
Lahana Salatası Nasıl Yapılır? Posted: 07 May 2010 01:31 AM PDT Lahana salatasını yeni yeni yapmaya başladım, eskiden hem bilmediğim, hem de lezzetini keşfetmediğim için yapmazdım. Sofralarda hoş bir meze olarak da yerini alabiliyor. Malzemeler: 1/4 lahana (ya da bir lahananın göbeği) 1/2 limon suyu 2 adet havuç 2 yemek kaşığı mayonez 3 yemek kaşığı yoğurt tercihen ceviz ve konserve mısır tuz Öncelikle yıkadığımız lahanayı ince ince kıyalım ve bir kaba alıp limon suyunun yarısıyla ve tuzla birlikte ovalayalım ancak tamamen ölmemesine dikkat edelim. Sonra çıkan suyu süzüp lahanaları salata kasemize alalım. Ardından havucu rendeleyip lahanaya ilave edelim. Bir kasede tuz, kalan limon suyu, yoğurt ve mayonezi karıştırıp çırparak bir sos elde edelim ve salatamızın üzerine döküp iyice karıştıralım. Dilerseniz dövülmüş ceviz ve mısır da ilave edebilirsiniz. Nasıl Yapılır? |
You are subscribed to email updates from Nasıl Yapılır? Nedir? To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder