EROL MARKETİNG- evden ek iş

EROL MARKETİNG- evden ek iş
Evinizden Kariyer Yapma Fırsatı

27 Nisan 2010 Salı

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Hediyeler Serisi – 3 Bikini

Posted: 27 Apr 2010 04:22 AM PDT

Hediyeler Serisi‘nin 3. yarışması başlıyor. Havaların ısınmaya başladığı bu günlerde yaza hazırlık olarak mükemmel bir bikini hediye etmek istedik. Bu üçüncü yarışmamızda aranızdan bir şanslı kişi çok şık ve 2010 yaz modasına uygun bir bikini* kazanacak. Bunun için yapmanız gereken tek şey ise sitemizin mail grubuna üye olmak**. 21 Mayıs 2010 tarihine kadar mail grubumuza üye olanlar arasında yapacağımız çekiliş sonucunda (Çekiliş 22 Mayıs 2010 tarihinde yapılacaktır***) hediyenizi adresinize ücretsiz göndereceğiz. Bu yazının altına kısaca yapmak istediği tatil planlarından bahsederek yorum bırakan her abonemiz ise +1 çekiliş hakkı kazanacak. Eğer sizin de bir blog'unuz varsa ve bu blog'ta kampanyamızı duyurursanız +5 çekiliş hakkı kazanmış olursunuz****.

*Bikini hakkında;
- %82 naylon, % 18 elasten
- Elde yıkanır, çabuk kurur
- S – M – L bedenleri mevcuttur.
Ürünün ayrıntılı fotoğrafları:

bikini Hediyeler Serisi   3 Bikini

bikini2 Hediyeler Serisi   3 Bikini

bikini3 Hediyeler Serisi   3 Bikini

** Abone olmak için sitenin sağ üst kısmında bulunan kutucuğu kullanın. Aktif olarak kullandığınız mail adresinizi yazdıktan sonra Takip Et! butonuna basın ve açılan penceredeki güvenlik sorusunu girdikten sonra mail adresinize gelecek onay mailindeki link'e tıklayarak aboneliğinizi başlatın.
(Takip Et! Butonuna bastıktan sonra açılan pencere kesinlikle kötü niyetli bir yazılımın parçası değildir, Google firmasının bir ürünü olan FeedBurner servisinin güvenlik sayfasıdır. Site henüz Türkçe yapılmadığı için pencere İngilizce açılacaktır, yapmanız gereken tek şey güvenlik sorusunu girmektir.)

*** Yarışmanın sonuçları 24 Mayıs 2010 tarihinde sitemizde yayımlanacaktır.

**** Sitenize yazınızı ekledikten sonra iletişim sayfasından bize sitenizi bildirmeniz gerekmektedir. Lütfen eklediğiniz yazıda sitemize Nasıl Yapılır? kelimesinden gelen bir link kullanın.

Nasıl Yapılır?, , , , , ,

Nasıl Yapılır?

Mantar Kurabiye Nasıl Yapılır?

Posted: 27 Apr 2010 04:00 AM PDT

Bu kurabiyeyi çok severim ve hep teyzem aklıma gelir, çünkü çok sık yapar. Hem de çok güzel yapar. Yapılışı çok zor sanıyordum ama hiç zorlu bir yanı yokmuş, hem bu lezzete herşey değer bence!

Malzemeler
400 gr buğday nişastası
2 adet yumurta
1 su bardağı un
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket margarin
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilin
1 yemek kaşığı kakao
1 adet yağlı kağıt

mantar kurabiye Mantar Kurabiye Nasıl Yapılır?

Hamur yoğurma kabınıza, un, nişasta, pudra şekeri, yumurta, kabartma tozu, vanilin ve oda sıcaklığında margarini koyup, güzel bir hamur oluşturun. Bütün malzemelerin iyice karışmış olmasına dikkat edin. Ardından fırın tepsinize yağlı kağıdı koyun ve hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak elinizle yuvarlak şekiller verin. Tüm hamuru şekillendirip tepsiye dizdikten sonra, küçük bir şişe kapağını kakaoya batırın ve kurabiyelerinizin tam ortasına bastırın. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 30 dakika kurabiyeleriniz hafif pembeleşene kadar pişirin. Ama dikkat edin, mantar kurabiye asla kızarmamalıdır.
Afiyet olsun.

Nasıl Yapılır?, , , ,

Nasıl Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder