EROL MARKETİNG- evden ek iş

EROL MARKETİNG- evden ek iş
Evinizden Kariyer Yapma Fırsatı

23 Eylül 2010 Perşembe

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Kabak Mücveri Nasıl Yapılır?

Posted: 23 Sep 2010 02:18 AM PDT

Kabak Mücveri Nasıl Yapılır? Nasil Yapilir? Nedir?

Uzun zamandır tarifini paylaşmak istiyordum kabak mücverinin. Çünkü ailecek çok severiz ve mutfağımızda da epey yer alır.

Malzemeler
4 adet kabak
3 çorba kaşığı un
2 yumurta
1 kase ezilmiş beyaz peynir
1/2 demet dereotu
1/2 demet taze soğan (tercihen)
1 bardak sıvı yağ
tuz, karabiber, acı pul biber

kabak mücveri Kabak Mücveri Nasıl Yapılır?

Kabakların kabuklarını soyup bir kaba rendeleyin ve elinizle sıkarak fazla suyunu atın. Sırasıyla yumurta, un, beyaz peynir, karabiber, acı pul biber ve dereotunu da ilave edip güzelce karıştırın. Unun topaklanmamasına dikkat edin. En son olarak tuzu ekleyin. Kızartma tavanıza yağı koyup kızdırın. Bir kaşık ile kabak karışımınızdan alarak tavaya dökün, kaşık ile üzerini düzelterek her iki tarafını da kızartın. Fazla yağı emmesi için ilk önce bir kağıt havluya koyun. Ardından servis tabağınıza alabilir, sarımsaklı yoğurt eşliğinde servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.

Sex Nasıl Yapılır?

Posted: 22 Sep 2010 01:25 PM PDT

Sex Nasıl Yapılır? Nasil Yapilir? Nedir?

sex Sex Nasıl Yapılır?

Seks nasıl yapılır, illa merak ediyorsunuz değil mi? Yüzyıllardan beri düşündüğümüz tek şey var o da “ateşli seks” neden bu kadar sex meraklısıyız peki hiç merak ettiniz mi? Bayan arkadaş bulma sitelerinden tut, facebook’tan erkek arayanlarına kadar binlerce seksi dansöz var, resmen teknolojik çöpçatan çağında yaşıyoruz. Bir ergen ne zamandır ki google’da “sex nasıl yapılır?” diye arama yaptıysa işte onun için en erotik saatler başlamış demektir. Eskiler kimseye soramazken, şimdi ki ergenler her türlü bilgiye saniyeler içerisinde erişebiliyorlar. Ah bir de doğru partner bulabilseler. Aslında bunun için sizlere daha önce İnternetten nasıl kız tavlanır yazımızda bazı ipuçları vermiştik. Şimdi sizlere elbette nasıl yapıldığını anlatmayacağız, siz bilmeseniz de partneriniz en azından bir kaç porno film izlemiştir. Sex tarihinden bahsetmeye de gerek yok, sonuçta bu içgüdüsel bir şey. Bu aramayı yapan kişiye tek tavsiyemiz olabilir, yatak google kadar hızlı değildir, ön sevişmeyi saniyelere sığdırmayın. Tabii bu arada işlemcileri de çok yormayın, bu ince çizgileri öğrenene kadar da google yardımcınız olsun. Hayırlı işler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder