Nasil Yapilir? Nedir? |
Posted: 19 Jul 2010 05:35 AM PDT Bu aralar ne yemek, ne meze, ne pasta-börek yapmadığım için tariflere de biraz ara verdim. Ama çok da arayı açmak istemediğim için yine de birşeyler paylaşmak istedim. Sarımsaklı patates de et ve köftelerin yanında servis edebileceğiniz bir garnitür. Hatta sebze sevmeyenlere de sunabilirsiniz, sarımsaklı patates sayesinde sebzeler de tüketilmiş olur. Malzemeler 4 adet patates 3 diş sarımsak 1 su bardağı süt 1 adet soğan 1 çay kaşığı yenibahar 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı nane – kekik karışımı 1 çay kaşığı pul biber 1/2 çay bardağı sıvı yağ Soğan ve sarımsakları yemeklik doğrayıp sıvıyağ ile kavurun, baharatları ilave edin. Önceden haşlayıp küp küp doğradığınız patatesleri ve sütü de ilave ederek karıştırın. Sütü çekene kadar karıştırarak pişirmeye devam edin. Birlikte servis edeceğiniz yemeğe göre (et-sebze) sıcak ya da ılık olarak sunabilirsiniz. Nasıl Yapılır? |
You are subscribed to email updates from Nasıl Yapılır? Nedir? To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder