EROL MARKETİNG- evden ek iş

EROL MARKETİNG- evden ek iş
Evinizden Kariyer Yapma Fırsatı

6 Temmuz 2010 Salı

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Mobilya Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Posted: 06 Jul 2010 06:21 AM PDT

Havaların ısınması ve okulların kapanmasıyla birlikte düğün sezonu da açılmış oldu. Çoğu ailede bu sezonda mutlaka en az bir düğün yaşanır, uzaktan akrabanız, arkadaşınız evlenir. Ya da kuzeniniz sünnet olur. Düğün sezonunun açılması evlenecek çiftler ya da evini yenileyecek aileler için alışveriş zamanı demektir. Alışverişte de en çok özen gösterilecek nokta beyaz eşyalar ve mobilyalar olmalıdır. Çünkü bu uzun ömürlü eşyalara sahip olunca kendilerini amorte edene kadar kullanmak istiyoruz. O zaman bazı noktalara dikkat etmemiz gerekiyor.

mobilya Mobilya Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Mobilya ve beyaz eşya alırken dikkat edilecek hususlar

  • Koltuk ve kanepelerinizde makaslı sistemler varsa bu makasların sağlamlığına ve yedeklerinin bulunabilir olmasına dikkat edilmelidir.
  • Koltuk kaplamaları artık annelerimizin çeyiz mobilyaları gibi değil, deri, kadife, koton vb gibi birçok koltuk kaplama kumaşı var. Hangi renk ya da tarz kumaşı seçerseniz seçin, leke tutmamasına, hemen solmamasına ve yırtılmamasına dikkat etmek gerekir. Yoksa evinize gelen sevimli yaramazlara karşı sürekli tetikte olmanız gerekebilir.
  • Koltuğunuzun genel iskeletinin sağlamlığı kaplama malzemesinden çok daha önemlidir. Genel iskelette olan bir deformasyon tüm görünüşü bozabilir.
  • Koltuk üzerindeki aksesuarların ( düğme, yastık vb gibi) yedeklerinin bulunabilmesine ya da deforme olduğu zaman mobilyanın bütünlüğünü fazla etkilememesine dikkat edilmelidir.
  • Ahşap mobilyalarınızda ağacın kalitesi ve bakım şartları önemli bir husustur.

mobilya1 Mobilya Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Çekmeceli ya da dolaplı mobilyalarınızda kapakların tam kapanması, sarkma ya da oynama yapmaması gerekir.
  • Raflı sistemlerde uzun raflar arasında ilave destekler bulunmalıdır. Kazalardan korunmak için bu önlemler önceden alınmalıdır.
  • Mobilyanızda aydınlatma sistemi varsa, montajının kolay olmasına ve arıza durumlarında onarılabilme oranının yüksek olmasına dikkat edilmelidir.
  • Yemek, mutfak, çalışma odası gibi mekanlardaki masaların sağlamlığına ve masa ayaklarının dengeli olmasına özen gösterilmelidir.
  • Beyaz eşya alırken en önemli husus aldığınız markanın yaşadığınız şehirde yetkili servisi olup olmamasıdır. Eğer yetkili servis hizmeti olmayan bir markayı tercih ederseniz canınız ilerde çok sıkılabilir.
  • Beyaz eşyaların sizin ihtiyaçlarınıza uygun olması çok önemlidir. Küçük bir aileseyseniz devasa bir buzdolabı almanın size elektrik faturasından başka bir getirisi olmaz.

beyazeşya Mobilya Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Enerji kullanım düzeyi alt seviyede olan bir cihazı tercih etmelisiniz.
  • Alacağınız cihazın boyutlarının onun için ayırdığınız yere uygun olup olmadığını mutlaka önceden bilmelisiniz. Bunun için evden çıkmadan bir metreyle ölçü almak iyi olacaktır. Yoksa buzdolabınız sığsın diye mutfağınızdaki dolapları küçülttürmek zorunda kalabilirsiniz.

Eğer beyaz eşya ve mobilyalarınızı aynı yerden alacaksanız firmanın yetkinliğine dikkat etmeniz gerekir. Bu eşyalar uzun ömürlü ve dayanıklı tüketim malları oldukları için alışveriş yaptığınız firmanın önemi çok büyüktür. Uzun yıllar firmayla iletişim halinde kalabilirsiniz.
Mobilya ve beyaz eşya konusunda yetkin firmalardan biri de Kervan Mobilya AVM‘dir. ’de mobilya, beyaz eşya, genel ev eşyaları gibi ürünlere de ulaşabilirsiniz.

Nasıl Yapılır?, , , , , , , ,

Nasıl Yapılır?

Karpuz Kabuğundan Meyve Sepeti Nasıl Yapılır?

Posted: 05 Jul 2010 07:56 AM PDT

Karpuz kabuğundan meyve sepeti yaparak hem piknik sofralarınızı canlandırabilir, hem de bu tek kullanımlık sepetle meyve tabağı eksikliğinizi giderebilirsiniz.

karpuz sepeti1 Karpuz Kabuğundan Meyve Sepeti Nasıl Yapılır?

Malzemeler:
Karpuz
Keskin bir bıçak
Keçeli kalem
Dondurma kaşığı

Nasıl Yapılır?

1- Sepeti oluşturmak için karpuzu keseceğiniz yerleri keçeli kalemle işaretleyin.

karpuz kesmek Karpuz Kabuğundan Meyve Sepeti Nasıl Yapılır?

2- Keskin bir bıçak ile karpuzu işaretlediğiniz yerlerden kesin.

karpuzsepeti1 Karpuz Kabuğundan Meyve Sepeti Nasıl Yapılır?

3- Karpuzun iç kısmını boşaltırken, daha sonra meyve sepetinize eklemek üzere dondurma kaşığı ile karpuz topları çıkartın. Karpuzun iç kısmını tamamen boşaltmak için de dondurma kaşığını kullanın.

karpuzsepeti2 Karpuz Kabuğundan Meyve Sepeti Nasıl Yapılır?

4- Karpuzun içinde kalan suyu boşaltıp, meyvelerinizi sepetinize yerleştirdikten sonra servis edebilirsiniz.

karpuz kabuğundan meyve sepeti Karpuz Kabuğundan Meyve Sepeti Nasıl Yapılır?

Nasıl Yapılır?, ,

Nasıl Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder