EROL MARKETİNG- evden ek iş

EROL MARKETİNG- evden ek iş
Evinizden Kariyer Yapma Fırsatı

14 Şubat 2011 Pazartesi

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Bademcikleri Şişenlere Müjde

Posted: 14 Feb 2011 01:21 AM PST

Bademcikleri Şişenlere Müjde Nasil Yapilir? Nedir?

30 sene boyunca 2-3 ayda bir bademciklerim iltihaplandı ve ateşlendim. Penisilinli antibiyotiklerle çok tedavi oldum ama netice alamadılar. Sonunda herkes gibi ben de bıçak altına yattım. Şimdi rahatım. Ama eksilen organımın ne işe yaradığını hala kimse tam olarak bilmiyor.
Bizim amacımız müzminleşmemiş bademcikleri baştan kurtarmaktır.

Okula giden çocuğunuzda bir kırgınlık veya ateş varsa önce bir el feneri veya lamba marifetiyle boğazına iyice bakınız. Şayet bademciklerinin üzerinde beyazlıklar varsa yazımın tamamını okuyun. Bir şey göremedinizse doktora gidin.

Elinize bir pipet alarak ucunu evde bulunabilen karbonata 1 cm kadar batırınız. Karbonat bildiğiniz gibi bilhassa böreklerde kullanılan beyaz bir tozdur ve yenebilir. Sonra diğer ucunu ağzınıza alarak karbonatlı kısmını çocuğunuzun ağzına ileri doğru üfleyiniz. Kendi üzerinizde yapmak isterseniz karbonatlı kısmı ağzınıza 5-6 cm kadar sokup ani olarak eminiz. (Sigara tiryakilerinin içine çekmeden emmesi gibi eminiz. Aksi halde ciğerinize emdirmeyin.) Karbonatlar boğazınıza yapışır ve mikropların oluşturduğu beyazlıklar çok kısa sürede yok olur.

Sistemin nasıl işlediğini şöyle açıklayabilirim:
Ağzımızın yapısı asidiktir ve bu asidik ortama uyum sağlayabilen mikroplar rahatça üreyebilir. Ama bizim üzerlerine serptiğimiz karbonat o bölümü bazik hale getirir ki mikroplar neye uğradığını şaşırır. Denemesi bedava…

3-4 yemek kaşığı suyun içine yarım çay kaşığı karbonat koyup eritin ve bununla ağzınızda gargara yapın. Benzer neticeyi alacaksınız.

Nasıl Yapılır?, , , , ,

Nasıl Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder