Nasil Yapilir? Nedir? | |
Posted: 01 Jun 2010 03:51 AM PDT En çok da köftenin yanına yakışır değil mi piyaz? Bir çok et yemeğinin özellikle kızarmış etlerin yanında harika bir tamamlayıcıdır. Ayrıca genelde doyurucu bir salata olduğunu da söyleyebiliriz. Malzemeler 2 adet kuru soğan ( mor tercihimdir) 2 adet domates 1,5 su bardağı kuru fasulye 1 demet maydanoz 1 demet taze soğan 1 çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1/2 çay bardağı sirke Bir gece önceden ıslattığınız fasulyeleri yumuşayana kadar haşlayıp suyunu süzün. Tuz ve sirkeyi ilave edip güzelce karıştırdıktan sonra 1 – 2 saat bekletin. Domates ve yeşil soğanı küp küp, kuru soğanları ise ikiye bölüp yarım ay şeklinde doğrayın. Maydanozu da iri iri kıyın. Beklettiğiniz kuru fasulyeye salata malzemelerini ve zeytinyağını ilave edip güzelce karıştırın. Dilerseniz haşlanmış yumurta ve zeytin ile süsleyerek servis edebilirsiniz. Nasıl Yapılır?fasulye piyazı nasıl yapılır, fasulye piyazı tarifi, kuru fasulye, piyaz nasıl pişirilir, piyaz nasıl yapılır, piyaz tarifiNasıl Yapılır? |
You are subscribed to email updates from Nasıl Yapılır? Nedir? To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder