EROL MARKETİNG- evden ek iş

EROL MARKETİNG- evden ek iş
Evinizden Kariyer Yapma Fırsatı

30 Kasım 2011 Çarşamba

hunca life aralık kataloğu

Hunca Life Aralık Kataloğunda en fazla merak edilen Özlem Yıldız Görselleri ve merak edilen diğer bir konuda yaklaşık 350 ürünü bulunan huncalife ekim -kasım kataloğuna ilaveten yeni 50 ürün daha huncalife aralık kataloğuna eklenecek olmasıdır. Ekim ve Kasım kataloğunu elinde bulunduranlar huncalife ın aralık kataloğu ve yeni ürünleri merakla beklemektedirler. Huncalife yeni yıla girerken aralık ayında bu kataloğunda değişik süprizler yeni ürünler veya indirimler yapacağını umuyoruz çünkü huncalife aralık kataloğu aynı zamanda huncalife yılbaşı kataloğu olacaktır.


Diğer network firmalarında örneğin avon veya oriflameyi göz önünde bulundurursak avon aralık kataloğu ve oriflame aralık kataloğu aynı zamanda yeni yılın avon yılbaşı kataloğu ve oriflame yılbaşı kataloğu olmaktadır.

http://www.huncalifetr.com/

26 Kasım 2011 Cumartesi

huncalife güzeli özlem yıldız

http://www.huncalifetr.com/ozlem-yildiz.html

Özlem Yıldız Hunca Life tanıtımlarının başladığını biliyorsunuz. Daha önce Huncalife Özlem YILDIZ tanıtım videosunu sitemizde yayınladık. Şimdide Sizler için Özlem Yıldız ın bulunduğu Görselleri Sitemizden yayınlıyoruz.Özlem Yıldız Resimleri ile alakalı görüşlerinizi YORUM kısmından yazabilirsiniz.

http://hunca-kozmetik.blogspot.com/

özlem Yıldız Hunca life

Aralık ayından itibaren Özlem Yıldız Huncalife Kataloglarında çıkacak ve 2012 yılı boyunca hunca life katalog güzeli olarak bulunacaktır. Huncalife ın tanıtımına katkı yapacağı tartışılmaz olan huncalife sistemine Sizde Erkenden Üye olarak Network Sistemine erken başlamanın avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Huncalife Temsilcisi olmak Ücretsizdir Yapmanız gereken sadece Huncalife Temsilci Formunu Doldurmaktır. Bilgi almak ve kayıt için sitemiz sağkısmından yahut iletişim kısmından bize ulaşabilirsiniz

3 Kasım 2011 Perşembe

HUNCA LIFE TANITIM


www.huncalifetr.com

Uygun fiyatları ve üstün kalitesi ile kadınların kozmetik alışverişlerinde tercih ettikleri ilk markalardan biri olan Carmina artık daha çok kişiye ulaşabilmek için doğrudan satış sistemi ile pazarlanıyor. Hunca Kozmetik şirket çatısı altında üretilen Carmina makyaj malzemeleri daha önceki dönemde kendi resmi internet sitesi üzerinden satılırken artık tüm satışHunca Life Katalog üzerinden müşteri temsilcileri aracılığı ile üretiliyor.Hunca Life Katalog İstiyorum diyorsanız üyelik başvurusunda bulunmanız gerekiyor. En düşük üyelik paketi fiyatı 5,00 lira olarak ücretlendirilirken paketin içerisinde Hunca Life Kataloğunun yanı sıra Hunca Life dosya, temsilci başvuru formu, iş rehberi, sipariş formu ve ödemelerinizde kullanacağınız kredi kartı mail order formu yer almaktadır.
Ücretsiz Katalog İstemi için Başvurunuz