EROL MARKETİNG- evden ek iş

EROL MARKETİNG- evden ek iş
Evinizden Kariyer Yapma Fırsatı

28 Eylül 2010 Salı

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Kakaolu Kek Nasıl Yapılır?

Posted: 28 Sep 2010 03:07 AM PDT

Kakaolu Kek Nasıl Yapılır? Nasil Yapilir? Nedir?

Pazar günü “belki” çaya gelebilecek olan arkadaşımız için kek yapmaya karar verdim. Sade bir kek yapacakken son anda uzun zamandır yapmadığımı farkedip kakaolu keke çevirdim yönümü. Arkadaşımız da akşamüstü geldi, iyi ki yapmışım.

Malzemeler
5 yemek kaşığı kakao
3 yumurta
3 su bardağı elenmiş un
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilin

kakaolu kek Kakaolu Kek Nasıl Yapılır?

İlk olarak yumurta ve şekeri krema kıvamına gelinceye kadar mikserle çırpın. Ardından yoğurt ve sıvıyağı da ilave edip çırpmaya devam edin. Elenmiş unu, vanilin ve kabartma tozunu da ekleyip mikserle 5 dakika kadar çırpın. Son olarak kakaoyu ilave edin, 2 dakika mikserin yüksek devrinde çırpın. Dilerseniz bu aşamada ceviz kırıkları da ekleyebilirsiz. Kek kalıbınızı yağlayıp, kek karışımınızı dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Pişme sırasında fırının kapağını açmayın. Eğer kekinizin kalıptan çok kolay çıkmasını istiyorsanız, kek kalıbınızı margarinle yağlayıp, üzerine hafifçe unu serpmeyi deneyin.
Afiyet olsun.

24 Eylül 2010 Cuma

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Domates Dolması Nasıl Yapılır?

Posted: 24 Sep 2010 05:29 AM PDT

Domates Dolması Nasıl Yapılır? Nasil Yapilir? Nedir?

Mevsimi geçmeden, hala kırmızı ve yumuşak domates bulabiliyorken en az bir kez denemelisiniz domates dolmasını. Domatesin faydalarını ayrıntılı olarak saymayacağım ama antioksidan özelliği olduğu, gribi önlediği, kolestrolü dengelediği de biliniyor. Hem bu kadar faydalı, hem de lezzetli bir yemek kesinlikle mutfağımızda yer almayı hak ediyor.

Malzemeler
8-9 adet domates (kişi sayısına göre)
2 adet soğan
2 yemek kaşığı çiçek yağı
2 bardak su
1 su bardağı pirinç
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1/2 demet nane
1/2 demet maydanoz
tuz, karabiber, kuru nane, pul biber

domates dolması Domates Dolması Nasıl Yapılır?

Domatesleri yıkayıp, üst kısımlarından kesin, iç kısmını oyarak çıkartın ve iç malzemesine eklemek üzere ayırın. Soğanları yemeklik doğrayıp birkaç dakika kavurduktan sonra, yıkamış olduğunuz pirinci ve rendelenmiş domates içini ilave edin. 1 – 2 dakika birlikte kavurduktan sonra bir bardak suyla aynen pilav gibi pişirin. Suyunu tamamen çekmeden önce tuzu, diğer baharatları ve ince kıyılmış maydanoz ile naneyi ilave edin. Ardından domateslerin içini bu harç ile doldurun, başta kestiğiniz kapakları üzerlerine kapatarak bir bardak suyla yaklaşık yarım saat pişirin. Eğer dolmalarınızın parlak olmasını isterseniz, 1 – 2 kaşık zeytinyağını da domateslerin üzerinde gezdirebilirsiniz.
Afiyet olsun.

23 Eylül 2010 Perşembe

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Kabak Mücveri Nasıl Yapılır?

Posted: 23 Sep 2010 02:18 AM PDT

Kabak Mücveri Nasıl Yapılır? Nasil Yapilir? Nedir?

Uzun zamandır tarifini paylaşmak istiyordum kabak mücverinin. Çünkü ailecek çok severiz ve mutfağımızda da epey yer alır.

Malzemeler
4 adet kabak
3 çorba kaşığı un
2 yumurta
1 kase ezilmiş beyaz peynir
1/2 demet dereotu
1/2 demet taze soğan (tercihen)
1 bardak sıvı yağ
tuz, karabiber, acı pul biber

kabak mücveri Kabak Mücveri Nasıl Yapılır?

Kabakların kabuklarını soyup bir kaba rendeleyin ve elinizle sıkarak fazla suyunu atın. Sırasıyla yumurta, un, beyaz peynir, karabiber, acı pul biber ve dereotunu da ilave edip güzelce karıştırın. Unun topaklanmamasına dikkat edin. En son olarak tuzu ekleyin. Kızartma tavanıza yağı koyup kızdırın. Bir kaşık ile kabak karışımınızdan alarak tavaya dökün, kaşık ile üzerini düzelterek her iki tarafını da kızartın. Fazla yağı emmesi için ilk önce bir kağıt havluya koyun. Ardından servis tabağınıza alabilir, sarımsaklı yoğurt eşliğinde servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.

Sex Nasıl Yapılır?

Posted: 22 Sep 2010 01:25 PM PDT

Sex Nasıl Yapılır? Nasil Yapilir? Nedir?

sex Sex Nasıl Yapılır?

Seks nasıl yapılır, illa merak ediyorsunuz değil mi? Yüzyıllardan beri düşündüğümüz tek şey var o da “ateşli seks” neden bu kadar sex meraklısıyız peki hiç merak ettiniz mi? Bayan arkadaş bulma sitelerinden tut, facebook’tan erkek arayanlarına kadar binlerce seksi dansöz var, resmen teknolojik çöpçatan çağında yaşıyoruz. Bir ergen ne zamandır ki google’da “sex nasıl yapılır?” diye arama yaptıysa işte onun için en erotik saatler başlamış demektir. Eskiler kimseye soramazken, şimdi ki ergenler her türlü bilgiye saniyeler içerisinde erişebiliyorlar. Ah bir de doğru partner bulabilseler. Aslında bunun için sizlere daha önce İnternetten nasıl kız tavlanır yazımızda bazı ipuçları vermiştik. Şimdi sizlere elbette nasıl yapıldığını anlatmayacağız, siz bilmeseniz de partneriniz en azından bir kaç porno film izlemiştir. Sex tarihinden bahsetmeye de gerek yok, sonuçta bu içgüdüsel bir şey. Bu aramayı yapan kişiye tek tavsiyemiz olabilir, yatak google kadar hızlı değildir, ön sevişmeyi saniyelere sığdırmayın. Tabii bu arada işlemcileri de çok yormayın, bu ince çizgileri öğrenene kadar da google yardımcınız olsun. Hayırlı işler.

22 Eylül 2010 Çarşamba

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Fırında Ispanaklı Mantar Nasıl Yapılır?

Posted: 22 Sep 2010 06:30 AM PDT

Fırında Ispanaklı Mantar Nasıl Yapılır? Nasil Yapilir? Nedir?

Lezzeti ve görselliğiyle göz dolduracak bir tarif fırında ıspanaklı mantar. Mantar seven ne çok kişi olduğunu düşünürsek mutlaka sizin evinizde de bu yemek için bir talipli olacak demektir. Ayrıca ıspanak yemeyenlere de bu tarifle ıspanağı sevdirebilirsiniz.

Malzemeler
1 kg mantar (büyük boy)
500 gr yıkanmış ve doğranmış ıspanak
1 adet kuru soğan
1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
1 diş sarımsak
1/2 çay bardağı su
1/2 çay bardağı sıvı yağ
tuz, karabiber, pul biber

fırında ıspanaklı mantar Fırında Ispanaklı Mantar Nasıl Yapılır?

Mantarları yıkayıp, sap kısımlarını kesin ve içinin oyuk kısmını biraz genişletin. Çıkan sapları ince ince kıyarak ıspanağa ilave edin. Bir tencereye sıvı yağı koyup ilk önce soğanları, ardından sarımsak ve mantar ilave edilmiş ıspanağı ekleyin ve 5 dakika kadar kavurun. Ispanaklar suyunu salıp tekrar çekmeye başladığında tuz, karabiber ve pul biber ilave edip karıştırın ve ateşten alın. Biraz soğuduktan sonra hafifçe yağladığınız fırın tepsinize mantarları dizin ve içlerine hazırlamış olduğunuz harçtan doldurun. Üzerine kaşar peyniri serpin ve 190 derece fırında 20 dakika kadar pişirin.
Afiyet olsun.

15 Eylül 2010 Çarşamba

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Fırında Baharatlı Sebzeler

Posted: 15 Sep 2010 06:49 AM PDT

Fırında Baharatlı Sebzeler Nasil Yapilir? Nedir?

Bir süredir sizinle yeni tarifler paylaşmamıştım. Bugün bu açığı kapatacak harika bir tarif vermeye karar verdim, umarım beğenirsiniz. Yaparken fazla uğraşmayacağınız ama lezzetiyle sizi memnun edecek bir sebze yemeği. Dilerseniz farklı sebzeleri kullanarak da yapabilirsiniz.

Malzemeler
3 diş sarımsak
3 adet havuç
3 adet kabak
2 adet patates
2 adet kırmızı soğan
1 tatlı kaşığı acı pul biber
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı nane
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
1 bardak su
1/2 çay bardağı sıvı yağ

fırında baharatlı sebzeler Fırında Baharatlı Sebzeler

Bütün sebzelerimizin kabuklarını soyduktan sonra, patates ve soğanları elma dilimi, kabak ve havuçları ise iri iri doğruyoruz. Ardından bir kapta tüm baharatları ve yağı karıştırıp fırın tepsisine rastgele dizdiğimiz sebzelerin üzerine döküp güzelce karıştırıyoruz. Suyu ve doğranmış sarımsakları ilave ediyoruz. 200 derecelik fırında yaklaşık 30 dk. sebzeler fazla kızarmayacak şekilde pişiriyoruz. Eğer fırınınız ani ısınıp kızartan bir fırınsa 1 yaprak folyoyu sebzelerin üzerine kapatıp, pişirme süresini biraz artırabilirsiniz.
İster garnitür olarak etlerin yanında, ister başlı başına sebze yemeği olarak servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.

Afiyet olsun.

9 Eylül 2010 Perşembe

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Posted: 09 Sep 2010 03:09 AM PDT

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun Nasil Yapilir? Nedir?

Tüm ziyaretçilerimizin 2010 Ramazan Bayramı’nı kutlar, iyi bayramlar dileriz.

3 Eylül 2010 Cuma

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

3 Eylül Cuma İftar Menüsü

Posted: 03 Sep 2010 06:19 AM PDT

2 Eylül 2010 Perşembe

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Kıymalı Semizotu Nasıl Yapılır?

Posted: 02 Sep 2010 01:19 AM PDT

Kıymalı Semizotu Nasıl Yapılır? Nasil Yapilir? Nedir?

Semizotunun en çok salatasını yapsam da bir sebze olarak yemeğini çok severim. Yapımı ve görüntüsü kıymalı ıspanak ile aynı, lezzetleri de biraz benzerdir. Semizotu biraz ekşimtrak olabiliyor.

Malzemeler
1 kg semizotu
250 gr kıyma
2 domates
2 yemek kaşığı margarin
1 büyük boy soğan
1 yemek kaşığı salça
1 bardak su
1/2 çay bardağı pirinç
tuz, acı pul biber

kıymalı semizotu Kıymalı Semizotu Nasıl Yapılır?

Semizotlarını ayıklayıp yıkadıktan sonra doğrayın. Tencereye yemeklik doğranmış soğanı koyup pembeleşince kıymayı ilave edip kavurun. Üzerine domates ve salçayı ekleyip biraz daha kavurun. Semizotunu ve suyu ilave edin, tencerenin kapağını kapatıp 10 dakika kadar pişirin. Son olarak yıkanmış pirinci de ekleyin, pirinçler yumuşadıktan sonra ocaktan indirebilir, yoğurt ile servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.