EROL MARKETİNG- evden ek iş

EROL MARKETİNG- evden ek iş
Evinizden Kariyer Yapma Fırsatı

30 Haziran 2010 Çarşamba

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Tahinli Sos

Posted: 30 Jun 2010 02:40 AM PDT

Bu tarifimiz tahin severler için gelsin. Benim tahinle aram pek iyi olmadığı için pek yapmam ama uzun süren kahvaltılarda, grissini ya da krakerlerin yanında güzel bir lezzet haline geliyor.

Malzemeler
1/2 su bardağı tahin
1/2 çay bardağı su
1 çorba kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı ezilmiş sarımsak
tuz

tahinli sos Tahinli Sos

Blendırda ya da küçük bir karıştırma kabının içinde tahin ve suyu karıştırın. Limon suyu, tuz ve sarımsağı ilave edip 1 dakika daha karıştırın. Sosun kıvamını en iyi şekilde alması için 1 saat kadar buzdolabında bekletin. Servis sırasında maydanoz ile süsleyebileceğiniz gibi sosunuzun içine de ince doğranmış maydanoz ilave edebilirsiniz.
Afiyet olsun.

Nasıl Yapılır?, , , , ,

Nasıl Yapılır?

Kulaklıklarınızı Fermuarla Birbirinden Ayırın

Posted: 30 Jun 2010 01:51 AM PDT

Birbirine dolaşan kulaklık kablolarını açmak genellikle epey vaktimizi alır. Kulaklık kablolarını ayırmakla uğraşmaktan kurtulmak için onları bir fermuarla ayırmayı hiç düşündünüz mü? Bu yöntemle hem kabloların birbirine dolaşmasını engelleyecek, hem de ilginç bir aksesuara sahip olacaksınız.

fermuar Kulaklıklarınızı Fermuarla Birbirinden Ayırın

Malzemeler:
Kulaklık
Kaliteli ve uzun bir fermuar
Makas
İğne
İp

Nasıl Yapılır?

1- Öncelikle kulaklıklarınızı jack çıkışına kadar birbirinden ayırın.

dd Kulaklıklarınızı Fermuarla Birbirinden Ayırın

2- Fermuarı açın ve ters yüzünü çevirin. Kulaklığı, jack kısmı dışarıda kalacak ve sol kulaklık sola, sağ kulaklık da sağa gelecek biçimde fermuarın üzerine yerleştirin.

3- Ardından kulaklıkların kablolarını fermuarın iç kısmında kalacak biçimde ikiye katlayıp dikin.

fermuar2 Kulaklıklarınızı Fermuarla Birbirinden Ayırın

4- Artık sadece fermuarı çekerek birbirine dolaşmasını engelleyebileceğiniz kulaklıklarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Kullanırken; fermuarı, kulaklıkları birbirinden ayırmak istediğiniz kadar açmanız yeterli.

fermuar3 Kulaklıklarınızı Fermuarla Birbirinden Ayırın

Nasıl Yapılır?, ,

Nasıl Yapılır?

29 Haziran 2010 Salı

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Susamlı Grissini Nasıl Yapılır?

Posted: 29 Jun 2010 04:09 AM PDT

Çay saatlerinde, atıştırmalıkların yanında ya da karnınızın birden çok aç olduğunu farkettiğinizde süper bir alternatiftir grissiniler. Evde yaptığınız grissinilerin hem tazeliği hem de mis gibi kokusu ise hazırlarına değişilmez sanırım.

grissini2 Susamlı Grissini Nasıl Yapılır?

Malzemeler
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1,5 bardak un
1,5 çay kaşığı kuru maya
1 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı susam
1 yumurta sarısı
1/2 bardak ılık su

grissini Susamlı Grissini Nasıl Yapılır?

Kuru mayayı ılık suyla karıştırıp eriyene kadar bekleyelim. Üzerine un, tuz ve zeytinyağını ilave edip 10 dakika kadar yoğurarak yumuşak ve kıvamlı bir hamur elde edelim. 20 dakika kadar hamuru dinlendirip kabarmasını bekleyelim. Fırın tepsisine bir pişirme kağıdı (yağlı kağıt) koyup, hamurdan kopardığımız ceviz büyüklüğündeki parçalardan istediğiniz kalınlıkta uzun şeritler yapalım ve pişirme kağıdına sıralayalım. Üzerine bir fırça yardımıyla yumurta sarısı sürüp susamla süsleyelim. Önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında 15 dakika kadar pişirelim. Grissiniler kıtır kıtır ve kızarmışsa yeterli süre pişmiş demektir.
Afiyet olsun.

Nasıl Yapılır?, , , , , ,

Nasıl Yapılır?

28 Haziran 2010 Pazartesi

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Tenis Topundan Kavanoz Açacağı Nasıl Yapılır?

Posted: 28 Jun 2010 06:47 AM PDT

Kapakları sıkışan kavanozları açmak zahmetli bir iştir. Kavanoz kapağını ocakta ısıtıp genleşmesini sağlayarak açmak, kavanozu altına vurarak açmayı denemek, kavanozu ters çevirip kaynar su ile dolu bir kapta bir süre bekletmek ya da bir bıçak yardımıyla kavanoz kapağını geçtiği dişlilerden kurtarıp havasını alarak açmak gibi çeşitli yöntemler mevcuttur. Bir diğer yöntem ise sizden daha kuvvetli olduğunu düşündüğünüz birini çağırıp, kapağın kaymaması için de eline bir bez tutuşturup kavanozu açmasını rica etmenizdir. Ancak evinizde bir tenis topu varsa, kolay bir kesim işlemi sonrasında bir çift kavanoz açacağı elde etmeniz de mümkün

açacak Tenis Topundan Kavanoz Açacağı Nasıl Yapılır?

Malzemeler:
Tenis topu
Maket bıçağı

Nasıl Yapılır?

malzeme Tenis Topundan Kavanoz Açacağı Nasıl Yapılır?

1- Kavanoz kapağı açacağı yapmanız için ihtiyaç duyacağınız iki malzemeyi de alın. Maket bıçağı yerine, yeterince keskin olan bir bıçağı da kullanabilirsiniz fakat elinizi kesmemeniz için maket bıçağı kullanmanız daha güvenli olacaktır.

kesim Tenis Topundan Kavanoz Açacağı Nasıl Yapılır?

2- Tenis topunu çizgileri takip ederek ikiye ayırın. Topun çizgileri üzerinde birkaç ufak kesik oluşturduktan sonra tamamen kesmeniz, ikiye ayırma işlemini kolaylaştıracaktır.

iki Tenis Topundan Kavanoz Açacağı Nasıl Yapılır?

3- Tenis topunu tamamen ikiye ayırıp kenarlarındaki fazlalıkları da aldığınız zaman bir çift kavanoz açacağı elde edeceksiniz. Tenis topundan yaptığınız kavanoz açacağınızla, artık fazla güç sarf etmenize gerek kalmadan kavanozlarınızı açabilirsiniz.

oldu Tenis Topundan Kavanoz Açacağı Nasıl Yapılır?

4- Tenis topundan yapacağınız açacağınıza bir çift göz ekleyerek Pacman’e benzeyen bir açacağa sahip olmanız da mümkün.

Nasıl Yapılır?, ,

Nasıl Yapılır?

26 Haziran 2010 Cumartesi

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Yumurtalı Patates Şenliği

Posted: 26 Jun 2010 03:28 AM PDT

Geçenlerde mutfakta az kalan malzemeleri bitirmek için başladığım macera yumurtalı patates şenliğimizle sonuçlandı. İçinde patates olan hemen herşeyi sevdiğim için bunu da yayınlamaya karar verdim. Sevdiğiniz ve eklemek istediğiniz malzeme varsa çekinmeden ekleyebilirsiniz.

Malzemeler
7-8 adet cherry domates (tercihen)
3 adet yeşil biber
3 adet patates
3 adet yumurta
1/2 çay bardağı sıvı yağ
tuz, karabiber, pul biber

yumurtalı patates Yumurtalı Patates Şenliği

Patatesler küp küp doğranır. Cherry domates yoksa normal domatesler de küp şeklinde doğranıp hazırlanır. Yeşil biberler de yemeklik doğrandıktan sonra tavaya sıvı yağ konur. Biraz kızınca patatesler eklenir ve kavrulmaya başlanır. Patatesler yumuşamaya başlayınca biber eklenip, ara ara karıştırarak kavrulmaya devam edilir. Domatesler de eklendikten sonra domates suyunu çekene kadar beklenir. Tuz ve baharatlar eklendikten ve patates de tamamen piştikten sonra ayrı bir kapta çırptığınız yumurta üzerine dökülüp karıştırılarak pişirilir. 2-3 dakika kadar pişirdikten sonra sıcak olarak servis edilir.
Afiyet olsun.

Nasıl Yapılır?, , ,

Nasıl Yapılır?

25 Haziran 2010 Cuma

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Konserve Kutusundan Kalemlik Nasıl Yapılır?

Posted: 25 Jun 2010 05:54 AM PDT

Kırtasiye malzemeleri beni her zaman karşı konulmaz bir biçimde beni kendine çekmiştir. Her kırtasiyeye gidişimde en az yarım saatimi kırtasiye malzemelerini inceleyerek geçirir, en sonunda da ihtiyacımdan fazlasını alıp çıkarım. Bu nedenle çalışma masamın üstü her zaman gereğinden fazla kalemle dolu olur. Bu dağınıklığı toparlamak için yeni bir kalemliğe ihtiyaç duyduğumda, bu kez kendi kalemliğimi yapmaya karar verdim. Bunun için kullanabileceğim en iyi malzeme ise bir konserve kutusu ve kurdelelerdi.

kons. Konserve Kutusundan Kalemlik Nasıl Yapılır?

Malzemeler:
Kalemlerinizin içinde kaybolmayacağı boş ve temiz bir konserve kutusu
Kuvvetli bir yapıştırıcı
Makas
Konserve kutusunu saracak uzunlukta kurdeleler
Mezura (tercihen)

Nasıl Yapılır?

1- Öncelikle konserve kutusunun çevresini ölçün ve kurdelelerinizi konserve kutusunu tamamen kaplayacak uzunlukta kesin.

kurdeleler Konserve Kutusundan Kalemlik Nasıl Yapılır?

2- Ardından kurdelelerinizle güzel bir renk kombinasyonu oluşturun ve konserve kutusuna hangi sıra ile dizeceğinize karar verin.

3- Kurdeleleri yapıştırmaya konserve kutusunun alt kısmından başlayın. Önce yapıştırıcıyı noktalar halinde konserve kutusuna, ardından kurdeleye sürüp herhangi bir eğrilik olmayacak biçimde yapıştırın.

konserve2 Konserve Kutusundan Kalemlik Nasıl Yapılır?

4- Konserve kutusunu kurdelelerle tamamen kapladıktan sonra kalemliğinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

son Konserve Kutusundan Kalemlik Nasıl Yapılır?

Nasıl Yapılır?, , ,

Nasıl Yapılır?

23 Haziran 2010 Çarşamba

Nasil Yapilir? Nedir?

Nasil Yapilir? Nedir?

Link to Nasıl Yapılır? Nedir?

Kabak Türlüsü Nasıl Yapılır?

Posted: 22 Jun 2010 08:23 AM PDT

Bu aralar tam mevsiminde olan kabağı epeyce kullanıyorum. Kabak türlüsüne bezelye ve havuç da katılabilir ama ben en basit ve evdeki malzemeleri değerlendirecek şekliyle yapıyorum. Çok kısa sürede pişmesi de en güzel yanı.

Malzemeler
3 adet orta boy kabak
3 adet patates
3 adet domates
2 adet sivri biber
2 adet soğan
1 yemek kaşığı salça
1 bardak su
1/2 çay bardağı çiçek yağı
1/2 çay bardağı zeytin yağı
1/2 demet dereotu
tuz, pul biber

kabak türlüsü Kabak Türlüsü Nasıl Yapılır?

Tüm malzemeleri halka halka doğrayalım. Tencereye sırasıyla patatesleri, kabakları, biberleri, soğanları, domatesleri ve dereotunu koyalım. Üzerine sulandırdığımız salçayı, sıvı yağı ve kalan suyu da ekleyip, tuzu ve pul biberini ilave edelim. Orta ateşte 15 dakika kadar pişirdikten sonra kısık ateşte 10 dakika daha pişirip ateşten alalım. Dilerseniz yoğurt ve pilav eşliğinde servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.

Nasıl Yapılır?, , , , ,

Nasıl Yapılır?